top of page

Karolien Verstraeten groeide op in Gent en behaalde er haar diploma architectuur. Vervolgens verhuisde ze naar Antwerpen om er mode aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te studeren. Ze won er de ARTOS prijs voor haar eerste collectie en modeshow. Het welslagen van haar afstudeerproject deed haar dromen van een eigen merk. De eerste collectie eigentijdse jurkjes lanceerde ze met veel succes in 2009.

In 2016 ging Karolien nog een stapje verder. Uit liefde voor de ambacht startte ze een nieuw concept: het vak van kleermaker nieuw leven inblazen door een collectie op maat voor de modebewuste vrouw én bruid. 

Sinds 2018 brengt Karolien Verstraeten verschillende Belgische bruidsmerken samen in de one-stop-bridalshop Jardin d'Amour.

tine.jpg

Sinds Karolien Verstraeten met de bruidscollectie startte, kwam Tine in het team. 

 

Tine volgde haar opleiding aan de modeacademie en specialiseerde zich daarna in de technische kant van kledij door een opleiding patroontekenen. Ze vormt met Karolien een complementair team. En dat ze daarbij sindsdien ook onafscheidelijke vriendinnen zijn geworden, maakt het werken extra leuk!

veerle.jpg

Sinds het ontstaan van onze conceptstore Jardin d’Amour, versterkt Veerle het team. 

Met haar kennis uit de opleiding styling en modeacademie, staat Veerle vastberaden in haar schoenen om jou te helpen bij het kiezen van de ideale trouwjurk. Veerle is spontaan en sociaal, waardoor een afspraak bij haar zeer aangenaam verloopt. 

jente.jpg

Jente studeerde textielontwerp in Gent en volgde daarna nog een mode-opleiding in Antwerpen. ⁠

Vanaf het eerste ogenblik dat Jente langskwam voor een eerste kennismaking bij Karolien Verstraeten, waren we meteen verkocht! ⁠Haar kennis, gecombineerd met haar lieve karakter, zorgen ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt tijdens een afspraak. ⁠

bottom of page