top of page

HUWELIJK IN 2024

In Antwerpen bieden we nog steeds volledig op maat gemaakte outfits aan tem 13/04/2024, er zijn nog enkele slots beschikbaar online. Daarna schakelen we over op de Ready to Marry collectie, die bestaat uit kant-en-klare stukken die worden aangepast voor een perfecte pasvorm op jouw lichaam. Wil je graag een afspraak inplannen voor Ready to Marry, stuur dan een email (met je telefoonnummer, wij bellen je dan terug om een afspraak in te plannen) naar antwerpen@karolienverstraeten.com of contacteer ons telefonisch tijdens de openingsuren op +32 492 07 77.

In Leuven zijn onze mogelijkheden voor volledig op maat gemaakte outfits momenteel volgeboekt. Je kunt echter nog steeds een outfit bestellen via de Ready to Marry collectie. Wil je graag een afspraak inplannen voor Ready to Marry, stuur dan een email (met je telefoonnummer, wij bellen je dan terug om een afspraak in te plannen) naar leuven@karolienverstraeten.com of contacteer ons telefonisch tijdens de openingsuren op +32 492 07 77. 

In Knokke bieden we nog steeds volledig op maat gemaakte outfits, een afspraak hiervoor kan je online boeken tem 13/04/2024.

HUWELIJK IN 2025

Bruiden die in 2025 trouwen, zijn welkom in Antwerpen, Leuven en Knokke vanaf 01/07/2024. Afspraken kunnen online geboekt worden!


 

Gelieve bij de afspraak maximaal 3 personen mee te nemen. 

bottom of page