top of page

Hoe werkt het ?

01

LATEN WE AFSPREKEN

Je hebt ons waarschijnlijk leren kennen via internet, beurzen of via vrienden die hun weg al naar ons gevonden hadden. Laten we  beginnen met eens af te spreken om elkaar en onze collectie bruidsjurken beter te leren kennen? Zo krijg je het beste gevoel en zicht op onze werkwijze en ons aanbod. 

Je kan een afspraak maken via onze website, waar je direct een gepast moment kan inplannen. Of je bent ook altijd welkom om spontaan binnen te springen in de winkel. We kunnen dan samen de agenda overlopen en een datum kiezen.

02

DE EERSTE KEER

Nog geen of weinig ervaring met het passen van bruidsjurken? Geen probleem, in dit eerste kennismakingsgesprek van een uur overlopen we samen de collectie en bekijken we welke combinaties het beste zijn voor jou!

We starten met het passen van de geselecteerde pasmodellen. Stap voor stap stellen we combinaties samen en maken we een selectie voor jouw droomoutfit.

Na het maken van je keuze kunnen we meteen overstappen naar het opnemen van jouw maten. Zo kunnen we starten met de eerste opzet van jouw trouwjurk.

03

JOUW EIGEN JURK

Op de afspraak voor de eerste pasbeurt pas je voor het eerst jouw eigen jurk! Tijdens deze afspraak kan je bij ons je schoenen aankopen of je al gekozen schoenen meenemen, samen met het ondergoed om alle details af te kunnen werken.

De jurk zal in grote lijnen gemaakt zijn. Tijdens deze fase zijn aanpassingen nog mogelijk en kunnen we zo de perfecte pasvorm creëren voor jouw trouwkleed.

04

FINISHING TOUCH

Na de eerste pasbeurt zullen we de genoteerde aanpassingen uitvoeren. Je komt dan een maand voor je trouwdatum terug voor een tweede en laatste pasbeurt. Tijdens deze doorpas kunnen we de nodige details nog aanpassen en aan de finishing touch werken. 

Aan het einde van de laatste doorpas krijg je jouw op maat gemaakte trouwjurk mee naar huis in een mooie stoffen kledingzak van Karolien Verstraeten.

StoriesofYou.be_KarolienVAtelier_31.jpg

HUWELIJK IN 2024

In Antwerpen bieden we nog steeds volledig op maat gemaakte outfits aan tem 13/04/2024, er zijn nog enkele slots beschikbaar online. Daarna schakelen we over op de Ready to Marry collectie, die bestaat uit kant-en-klare stukken die worden aangepast voor een perfecte pasvorm op jouw lichaam. Wil je graag een afspraak inplannen voor Ready to Marry, stuur dan een email (met je telefoonnummer, wij bellen je dan terug om een afspraak in te plannen) naar antwerpen@karolienverstraeten.com of contacteer ons telefonisch tijdens de openingsuren op +32 492 07 77.

 

 

In Leuven zijn onze mogelijkheden voor volledig op maat gemaakte outfits momenteel volgeboekt. Je kunt echter nog steeds een outfit bestellen via de Ready to Marry collectie. Wil je graag een afspraak inplannen voor Ready to Marry, stuur dan een email (met je telefoonnummer, wij bellen je dan terug om een afspraak in te plannen) naar leuven@karolienverstraeten.com of contacteer ons telefonisch tijdens de openingsuren op +32 492 07 77. 

 

In Knokke bieden we nog steeds volledig op maat gemaakte outfits, een afspraak hiervoor kan je online boeken tem 13/04/2024.

 

 

HUWELIJK IN 2025

Bruiden die in 2025 trouwen, zijn welkom in Antwerpen, Leuven en Knokke vanaf 01/07/2024. Afspraken kunnen online geboekt worden!

bottom of page