top of page

Hoe werkt het ?

01

LATEN WE AFSPREKEN

Je hebt ons waarschijnlijk leren kennen via internet, beurzen of via vrienden die hun weg al naar ons gevonden hadden. Laten we  beginnen met eens af te spreken om elkaar en onze collectie bruidsjurken beter te leren kennen? Zo krijg je het beste gevoel en zicht op onze werkwijze en ons aanbod. 

Je kan een afspraak maken via onze website, waar je direct een gepast moment kan inplannen. Of je bent ook altijd welkom om spontaan binnen te springen in de winkel. We kunnen dan samen de agenda overlopen en een datum kiezen.

02

DE EERSTE KEER

Nog geen of weinig ervaring met het passen van bruidsjurken? Geen probleem, in dit eerste kennismakingsgesprek van een uur overlopen we samen de collectie en bekijken we welke combinaties het beste zijn voor jou!

We starten met het passen van de geselecteerde pasmodellen. Stap voor stap stellen we combinaties samen en maken we een selectie voor jouw droomoutfit.

Na het maken van je keuze kunnen we meteen overstappen naar het opnemen van jouw maten. Zo kunnen we starten met de eerste opzet van jouw trouwjurk.

03

JOUW EIGEN JURK

Op de afspraak voor de eerste pasbeurt pas je voor het eerst jouw eigen jurk! Tijdens deze afspraak kan je bij ons je schoenen aankopen of je al gekozen schoenen meenemen, samen met het ondergoed om alle details af te kunnen werken.

De jurk zal in grote lijnen gemaakt zijn. Tijdens deze fase zijn aanpassingen nog mogelijk en kunnen we zo de perfecte pasvorm creëren voor jouw trouwkleed.

04

FINISHING TOUCH

Na de eerste pasbeurt zullen we de genoteerde aanpassingen uitvoeren. Je komt dan een maand voor je trouwdatum terug voor een tweede en laatste pasbeurt. Tijdens deze doorpas kunnen we de nodige details nog aanpassen en aan de finishing touch werken. 

Aan het einde van de laatste doorpas krijg je jouw op maat gemaakte trouwjurk mee naar huis in een mooie stoffen kledingzak van Karolien Verstraeten.

StoriesofYou.be_KarolienVAtelier_31.jpg

Val je binnen de hieronder beschreven maten kunnen wij je het best vooruit helpen in ons filiaal in Leuven

Taille: 85-90 cm

Heup: 115-125 cm

Borst: 105-115 cm

Gelieve maximaal 3 personen mee te nemen naar uw afspraak.

Op dit moment nemen we alleen afspraken aan van bruiden die in 2024 gaan trouwen.

 

bottom of page