top of page
StoriesofYou.be_KarolienVAtelier_14.jpg

"We overlopen samen de collectie en bekijken de beste combinaties in een vrijblijvende kennismakingsafspraak van een uur."

3. Jouw eigen jurk

Op de afspraak voor de eerste pasbeurt pas je voor het eerst jouw eigen jurk! Tijdens deze pas is het belangrijk dat de juiste schoenen en ondergoed ook aanwezig zijn om alles goed te

kunnen afwerken. 

De jurk zal in grote lijnen gemaakt zijn. Tijdens deze fase zijn aanpassingen nog mogelijk en kunnen we zo de perfecte pasvorm creëren voor jouw trouwkleed.

4. Finishing touch

Na de eerste pasbeurt zullen we de genoteerde aanpassingen uitvoeren. Je komt dan een maand voor je trouwdatum terug voor een tweede en laatste pasbeurt. Tijdens deze doorpas kunnen we de nodige details nog aanpassen en werken aan de finishing touch. 

Aan het einde van de laatste doorpas krijg je jouw op maat gemaakte trouwjurk mee naar huis in een mooie stoffen kledingzak van Karolien Verstraeten.

1. Laten we afspreken

Je hebt ons waarschijnlijk al leren kennen via internet, beurzen of vrienden die hun weg al naar ons gevonden hebben. Laten we dan beginnen met eens af te spreken om elkaar en de collectie beter te leren kennen. Zo krijg je het beste gevoel en zicht op onze werkwijze en ons aanbod. 

Je kan een afspraak maken via onze website waar je direct een gepast moment kan inplannen. Je bent ook altijd welkom om spontaan eens binnen te springen in de winkel. We kunnen dan samen de agenda overlopen en een datum selecteren. 

2. De eerste keer

Al veel of weinig ervaring in het passen van bruidskleding? Geen probleem, we overlopen samen de collectie en bekijken de beste combinaties in een vrijblijvende kennismakingsafspraak van een uur.

We zullen starten met het passen van de geselecteerde pasmodellen en zo kan je combinaties en een selectie maken voor jou droomoutfit.

Moest je al meteen een keuze kunnen maken kunnen we meteen overstappen naar het opnemen van jouw maten. Zo kunnen we meteen starten aan de eerst opzet van jouw trouwjurk.

'' We plannen samen een vervolg afspraak in aan de hand van uw beschikbare momenten voor een doorpas. In 3 afspraken creëren we samen jouw huwelijksoutfit"

StoriesofYou.be_KarolienVAtelier_31.jpg
bottom of page